Proteinový hřbet plný tvarohu, máku a ostružin

Proteinový hřbet plný tvarohu, máku a ostružin


Těsto:
-4 vejce
-1 tvaroh
-3 lžíce kakaa
-prášek do pečiva
-2 odměrky proteinu
-sladidlo dle chuti

Krém:
-1 tvaroh

-50 g máku
-sladidlo dle chuti
-200 g lesního ovoce

-marmeláda

Z ingredienci ušleháme řidší těsto. Osladíme dle chuti (medem, stévií, sacharinem...). Vlijeme do pečícím papírem vyložené formy na srnčí hřbet. Pečeme na 200°C asi 45 min. Dáme vychladnout a mezitím připravíme krém z uvedených surovin a opět osladíme dle chuti. Do krému vsypeme směs ovoce. Upečené těsto rozřízneme podélně a namažeme marmeládou ( já používám buď DIA nebo úplně bez cukru, objednanou na netu). Poté potřeme polovinou krému, přikryjeme druhou polovinou těsta a zbytek krému natřeme na vrh hřbetu. Dáme vychladit.





Komentáře

Oblíbené příspěvky